دانشکده داروسازی
تاریخ: 1399/08/19 تعداد بازدید: 22
یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
فراخوان یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باهدف گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی-ایرانی، ترویج فرهنگ سلامت با بهره­ مندی از ابزار هنر و شناسایی و رشد استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان و نخبگان جامعه، یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ را با شعار "هرخانه، یک پایگاه سلامت​" برگزاری می­ کند.

علاقه‌مندان می‌توانند در 5 بخش تئاتر،فیلم،موسیقی،ادبی و هنرهای تجسمی جشنواره «سیمرغ» شرکت کنند؛ محدودیتی برای شرکت متقاضیان در رشته‌های مختلف وجود ندارد.

بر اساس اعلام دبیرخانه دائمی جشنواره، مهلت ثبت نام و ارسال آثار به این جشنواره از تاریخ اول مهرماه آغاز و تا یکم دی‌ماه 1399 ادامه خواهد داشت.

این جشنواره در چهار بخش «بخش آزاد» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت، «بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه عموم مردم، «بخش بین‌الملل با موضوع فرهنگ سلامت» ویژه شرکت‌کنندگان سراسر جهان برگزار می‌شود. همچنین در راستای قدردانی از تلاش‌های کادر بهداشت و درمان کشور که سلامتی خود را وقف مبارزه با ویروس کرونا کرده‌اند با نظر هیات داوران، به بهترین اثر در چهار رشته فیلم کوتاه، مستند، پوستر و عکس که تصویرگر این روایت هستند، تندیس و جایزه ویژه جشنواره با عنوان «مدافعان سلامت» اهدا می‌شود.

زمانبندی جشنواره با توجه به شیوع ویروس کرونا قابل تغییر است.​

بخش­های جشنواره

الف- بخش دانشجویان دانشگاه­های علوم پزشکی وزارت بهداشت با موضوع آزاد

ب- بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت

ج- بخش بین الملل با موضوع فرهنگ سلامت

د- جایزه ویژه؛ حمایت از مدافعان سلامت

جهت کسب اطلاعات تکمیلی به فایل فراخوان جشنواره در این لینک  (فایل فراخوان)  مراجعه فرمایید.

ثبت نام و ثبت اثر در جشنواره بین المللی سیمرغ از اول مهرماه در سایت (https://festivalf.ir/services/10) آغاز می‌شود.

گفتنی است کارکنان دانشگاه هم در بخش بین الملل و ملی می توانند شرکت نمایند.

توجه:
شرکت کنندگان گرامی توجه داشته باشند جهت ثبت نام باید گزینه علوم پزشکی و سپس علوم پزشکی مازندران را انتخاب کنند.
 یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ